Fried Potatoes
What began in the early 1950s with dumplings and potato pancakes has now developed into a handsome range of over 30 individual products. Dr. Willi Knoll fried potatoes are easy to prepare and are suitable as a side dish or as a main course. Dr. Knoll roast potatoes have a long shelf life and can easily be stored at ambient temperature.
Preparation
Open the bag and knead gently to loosen the contents. Heat a little oil in a coated frying pan over medium heat. Spread the contents of the bag evenly in the pan. Fry over a medium heat for approx. 4-5 minutes. Turn the fried potatoes and fry for another 4-5 minutes until golden.
100g enthalten
pro 100g zubereitet
% (100g)*
Energy
374kJ / 89 kcal
748kJ / 178 kcal
4 %
Fat
2,2 g
4,4 g
4 %
of which saturated fatty acids
0,3 g
0,6 g
3 %
Carbohydrates
14,5 g
29,0 g
2 %
of which sugar
0,3 g
0,6 g
5 %
Fiber
2,0 g
4,0 g
<1 %
Protein
1,7 g
3,4 g
3 %
Salt
1,1 g
2,2 g
18 %
Reference amount for an average adult (8400 kJ/2000 kcal)
Serviervorschlag
Qualität von unseren Liferanten
Ganz gleich, welches Dr. Willi Knoll-Produkt Sie probieren: Was Sie auf Ihren Geschmacksknospen spüren werden, ist unsere grenzenlose Leidenschaft für die Königin der Küche: die Kartoffel. Denn beste Qualität bedeutet für uns nicht nur, allen Anforderungen der Qualitätsproduktion gerecht zu werden, sondern auch den guten Geschmack und die hohen Ansprüche unserer Kunden zu befriedigen. Deshalb legen wir seit mehr als 80 Jahren großen Wert auf die überwiegende Verwendung von Kartoffeln aus 100 % nachhaltiger Landwirtschaft. Mit anderen Worten: Wir setzen nur das Beste auf die Zutatenliste, denn wir sind, was wir essen.
Recipe & ideas
Now comes the delicious part. Discover the original taste variety of Dr. Willi Knoll products and their versatility.