Mashed Potatoes with Milk
What began in the early 1950s with dumplings and potato pancakes has now developed into a handsome range of over 30 individual products. Dr. Willi Knoll mashed potatoes with milk are easy to prepare and are suitable as a side dish or even as a main course. Dr. Knoll mashed potatoes has a long shelf life and can be stored at room temperature.
Preparation
1. BOIL UP
Bring 500 ml of water to the boil. Remove the pan from the heat, pour the water into a bowl and leave to cool for about 1 minute.
2. STIR IN
Stir in the contents of the bag with a whisk, allow to swell for approx. 1 minute and stir again.
TIP:
Add a knob of butter or margarine according to taste: If you like the puree even creamier, stir again.
100g contain
per 100g prepared
per serving
Energy
1697kJ / 401 kcal
222kJ / 222 kcal
333kJ / 333 kcal
Fat
1 g
2,1 g
3,1 g
of which saturated fatty acids
2 g
2,2 g
3,2 g
Carbohydrates
3 g
2,3 g
3,3 g
of which sugar
4 g
2,4 g
3,4 g
Fiber
5 g
2,5 g
3,5 g
Protein
6 g
2,6 g
3,6 g
Salt
7 g
2,7 g
3,7 g
Serviervorschlag
Qualität von unseren Liferanten
Ganz gleich, welches Dr. Willi Knoll-Produkt Sie probieren: Was Sie auf Ihren Geschmacksknospen spüren werden, ist unsere grenzenlose Leidenschaft für die Königin der Küche: die Kartoffel. Denn beste Qualität bedeutet für uns nicht nur, allen Anforderungen der Qualitätsproduktion gerecht zu werden, sondern auch den guten Geschmack und die hohen Ansprüche unserer Kunden zu befriedigen. Deshalb legen wir seit mehr als 80 Jahren großen Wert auf die überwiegende Verwendung von Kartoffeln aus 100 % nachhaltiger Landwirtschaft. Mit anderen Worten: Wir setzen nur das Beste auf die Zutatenliste, denn wir sind, was wir essen.